Hoofdtelefoons

 

 

EVEN Hoofdtelefoons
Even is bezig personal audio opnieuw uit te vinden door het toepassen van hun baanbrekende EarPrint technologie. Via de technologie wordt het geluid van de Even hoofdtelefoons afgestemd op het gehoor van de gebruiker, dat zoals u zult begrijpen voor iedereen een unieke aangelegenheid is. Een groep van veteranen uit de audio business, geluidstechnici, audiciens en akoestische experts hebben de handen ineen geslagen en zijn er als eerste in geslaagd een hoofdtelefoon te maken die perfect wordt aangepast een de unieke verschillen in ieders gehoor.

Deze aanpassingen hebben overigens niet alleen effecten op hoe de producten klinken, ook is er significant minder kans op gehoorbeschadiging. Omdat per frequentiegebied het volume wordt aangepast op het eigen gehoor, hoeft men uiteindelijk het volume minder hard te zetten dan gebruikelijk het geval bleek. Aangezien men nu alle frequentiegebieden even goed waarneemt, valt de noodzaak om het geluid harder te zetten helemaal weg. Dus met de hoofdtelefoons van Even maak je niet alleen een mode statemant en geniet je niet alleen van de bijzondere kwaliteit, je voorkomt ook nog eens gehoorbeschadiging. Wat wil je nu nog meer?


E1

H1

H2

We vragen hier even om uw aandacht. Het van huis uit IsraŽlische hoofdtelefoonmerk Even heeft een aantal unieke eigenschappen die enige uitleg behoeven. Om te beginnen de uiterlijke kenmerken. De oorschelpen van de over-ears en on-ears zijn uitgevoerd in walnoothout. Dit komt niet alleen het uiterlijk,
maar ook de sound ten goede. Wat de sound nog veel meer ten goede komt is de toepassing van Beryllium voor de drivers.

Verder hebben de bedrade hoofdtelefoons, de E1 in-ears en de H1 over-ears, een witte en een zwarte kabel zodat vergissen tussen links en rechts tot het verleden behoort (zwaRt is Rechts).

Links en rechts uit elkaar houden is sowieso van belang, maar bij de hoofdtelefoons van Even des te meer, omdat de oorschelpen per oor op de gebruiker worden afgeregeld volgens een heel speciaal principe dat ze Ear-Print hebben genoemd.

EarPrint houdt in dat het linker- en rechteroor op acht frequentiepunten worden gemeten door middel van een ingebouwde gehoortest. Het proces neemt nog geen twee minuten in beslag en je wordt door een lieftallige vrouwenstem in het proces bijgestaan. Het eindresultaat is even uniek als hoorbaar beter. Zo uniek zelfs dat deze technologie door het gerenommeerde wetenschapelijke magazine Popular Science tot een van de 100 beste uitvinding van 2017 is gedoopt.

De line-up bestaat uit drie modellen, de E1 in ears, de H1 over-ears en de draadloze H2 on-ears.

De E1 in-ears beschikken over bekabeling met een handige inline microfoon en remote en worden geleverd met extra tips en een handig draagtasje.

De H1 over-ears worden geleverd met dezelfde bekabeling met inline microfoon en remote en kunnen plat in de draagtas gevouwen worden. De 50mm grote Beryllium drivers garanderen de muzikaliteit.

De H2 on-ears worden draadloos verbonden via Bluetooth aptX en kunnen worden opgevouwen tot een zeer compact formaat.

Voor alle modellen geldt door de toepassing van de EarPrint technologie dat het eindresultaat niet alleen beter klinkt, maar ook het gehoor beter wordt beschermd.